Archive for the 'recept' Category

Mat pÄ Atelier food

Thursday, March 14th, 2013

För nĂ„gra veckor sedan besökte jag Atelier food pĂ„ Konstakademin.  En trappa upp, gömd bakom en inplastad fasad och utan nĂ€mnbar marknadsföring finns ett helt fantastiskt lunchstĂ€lle. Hittar man dit, fĂ„r man en lunch och en matupplevelse man sent kommer att glömma. Bakom projektet stĂ„r kock Stefan Eriksson och kurator Jan Åman.  Och en kokplatta.  […]

Jag bakar bröd = tÀvlingssÀsongen Àr nÀra!

Saturday, April 3rd, 2010

Precis som vitsipporna Ă€r det bombsĂ€kra vĂ„rtecknet talar brödbak om att det nĂ€rmar sig tĂ€vlingsdags. Oftast infaller det nĂ„gon gĂ„ng dagarna 9-6 innan tĂ€vlingen och ett resultat av ackumulerad energi eller behov av ned stressning. Ofta i kombination med ett nĂ„got volym reducerat trĂ€ningsprogram. AlltsĂ„, under pĂ„skaftonens eftermiddag producerades det ett surdegs bröd i Martin Johanssons […]

ï»ż ï»ż