Gott Nytt 2010!!!


December 31st, 2009 av2009 slutade med allehanda tekniska haverier, telefonen dog under en intervju med radio kristianstad (ingen bra idĂ© att göra radiointervjuer under simpass…) och datorn fick Ă„ka in pĂ„ reparation. Utan kommunikationsmedel och med ett redan spĂ€ckat program med trĂ€ning har jag dĂ€rför varit lite isolerad frĂ„n den yttre vĂ€rlden. Jag har noll koll pĂ„ vad trĂ€ningskompisarna har för sig i Canberra (facebook Ă€r bra för att uppdatera sig dĂ€r) och Ă€nnu sĂ€mre pĂ„ att uppdatera mina egna hemsidor och bloggar. Kanske passar bra med ett litet nyĂ„rslöfte dĂ€r…att uppdatera sidan oftare och med roligare inlĂ€gg och fler bilder…

I morgon lĂ€mnar jag guldkusten och tar sikte pĂ„ Canberra. 2010 Ă„rs satsning börjar pĂ„ allvar nĂ€r Darren möter mig pĂ„ flygplatsen…
Äntligen…

ï»ż ï»ż