EM i Geneve


July 9th, 2015 avEM i Geneve, Lac leman

PÄ lördag Àr det dags för Europeiska MÀsterskapen hÀr i Geneve.

En tĂ€vling jag inte kört pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge utan missat av olika anledningar och prioriteringar. I Ă„r Ă€r det med bas i Avoriaz/Morzine nĂ€stan hemmaplan – och med mycket poĂ€ng pĂ„ spel finns alla anledningar att Ă„ka hit.

TrÀningen har gÄtt fortsatt bra uppe i bergen och Àven om darrens motto varit sakta men sÀkert rör vi oss stÀndigt i rÀtt riktning. Kroppen tÄl trÀningen lite bÀttre, hÀmtar sig lite snabbare och blir lite bÀttre. Ribban höjs lite för varje vecka och det Àr njutbart att kunna genomföra de pass som Àr planerade. Mycket i framgÄngsagan handlar inte om enstaka superman pass utan, det Àr det stÀndiga smygandet av kontinutitet och ÄterhÀmtning som Àr nyckeln.

Just dÀrför Àr det lite skönt att ligga pÄ ett hotellrum och rulla tummarna nÄgon dag nu. Efter ett lÀngre ganska slitigt block tar det mer Àn nÄn eftermiddag för att fÄ bÄde huvud och kropp redo att tackla en tÀvlingsbana.

Geneve bjuder pÄ bÄde vÀrmebölja och en tuff bana. En rejÀl backe pÄ cyklingen förvÀntas dela upp fÀltet lite mer Àn vanligt och löpningen lÀr bli avverkar pÄ trötta ben.

Starten för damerna gÄr 15:30 pÄ lördag.

Jag kör med #30 och Amanda Bohlin #40.

Lisa Norden behandling Avoriaz

 

ï»ż ï»ż