6:a i Tongyeong


October 24th, 2015 avPhoto: Delly Carr

Photo: Delly Carr

Ibland dyker det dÀr flytet upp som jag lÀngtat efter.

Det enda jag behövde idag var att skrapa ihop lite mer poÀng och sÀkra upp min ranking. Jag behövde inget topp resultat, men jag behövde gÄ imÄl. Detta kÀndes ganska vÀldigt sÄ avlÀgset efter VÀrldskuppen i Alanya förra helgen. Att kliva av för att man har ont Àr aldrig roligt, och lÀgg till det en klocka som tickar och en deadline pÄ 6 dagar för att fÄ rÀtt pÄ saker och ting.

Jag hade egentligen kastat in handduken, jag Äkte hem. Men sen fanns det en liten kÀnsla av att kanske kanske det skulle kunna gÄ..? Kunde inte slÀppa det och tack vare hjÀlpsamma och fantastiska mÀnniskor pÄ hemmaplan blev det resa av det ÀndÄ.

Och vaden funkade, den hann hÀmta sig och den kunde ta sig igenom de 10km vi skulle springa. Det gick inte jÀttefort, sprang hela tiden och fokuserade pÄ att springa ordentligt, inte ta för tvÀra kurvor eller trycka pÄ med för mycket vad i uppförsbacken.

En 6:e plats och en behövlig mÀngd ranking poÀng till i bagaget.

Tack Tongyeong och Korea.

Och tack alla som hjÀlpte till pÄ vÀgen!

Photo: Delly Carr

Photo: Delly Carr

DEL_4618 copy

Photo: Delly Carr

Photo: Delly Carr

Photo: Delly Carr

DEL_4963 copy

Photo: Delly Carr

Tack Delly Carr för bilderna.

 

ï»ż ï»ż