Från fela sida staketet


August 30th, 2017 av 

Med helt fel kläder och på fel sida kravallstaketet var jag på plats i Slottsbacken under helgens VM-Series tävling. 

Hälsenan är under rehabilitering men all övrig träning har fått ta ett steg tillbaka. Jag sliter på med mina ryggövningar och ger kroppen lite extra mycket lugn och sömntimmar.

Trots att det kändes väldigt fel var det ändå trevligt att vara delaktig i VM-Seriestävlingen i Stockholm. Många av dom som tävlar känner jag och har tränar och tävlat nära ett flertal under många år.

I stället för att vara på banan var jag runt banan.

Jag gjorde ett stopp i ITU’s triathlonlive kommentatorsbox under både damernas och herrarnas tävling och hoppade ut på kullstenen för att prata med speaker Sillén. Det var helt fantastisk stämning vid slottet och det värmer om triathlon hjärtat att se fullsatta läktare runt den blåa mattan.

Att Kristian knep silvret var den absoluta höjdpunkten. Jag har ju som bekant tränat en del med Norska landslaget under året och vet hur stark han är och hur hårt han tränar.  Att nu rada upp pallplatser på raken är mäkta imponerande och hatten av till både Kristian och coach Arild! Jag fick också chansen att sitta ner med Arild för en frukost dagen efter och lägga upp planen för kommande period (rehabben).

Just gällande kommande veckor så har jag väldigt mycket fritt spel. Energin kommer att läggas på att bygga upp kroppen och träning i övrigt vad som känns skönt och roligt men inte belastande.

Passande så kommer jag inleda just det momentet på varmare ort då vi fått i uppgift av Apollo att reka ett par nya destinationer i Grekland.