ITU Kongress i Madrid


December 13th, 2016 avnew_itu_board_2016_2020

Under helgen var jag pĂ„ plats i Madrid för ITU’s Ă„rliga kongress. 

Det var första gÄngen för mig pÄ den hÀr sidan av sporten men som vald i de Aktivas Kommitté fick jag en möjlighet att vara pÄ plats. Vi hade ett eget möte pÄ lördagen och jag stannade kvar för att vara med pÄ kongressen pÄ söndagen. Som bonus fick jag dÄ ocksÄ vara med pÄ Hall of Fames gala middag.

marisolcasadoelection1

Marisol blev omvald som ordförande och som svensk var jag sĂ„klart vĂ€ldigt stolt över att Ria Damgren valdes in som vice ordförande (4 stycken). Thomas Bach, IOK’s ordförande, var pĂ„ plats för att gratulera dom.

Mötet vi hade i de Aktivas Kommitté var lika lÄngt som bra och intressant. Vi sitter pÄ tvÄ röster till kongressen och har pÄ sÄ vis en ganska stor talan inom ITU. Med en sport som hela tiden utvecklas kÀnns det viktigt att vi fÄr vara med i processen och det fanns en hel del saker att diskutera.

VĂ€l pĂ„ planet tillbaka till Stockholm var jag helt slut av allt hand-skakande och mötande… En hĂ„rd trĂ€ningshelg Ă€r nog mindre uttröttande Ă€n marathon kongresser och möten 🙂

Lite smÄförkyld och res-trött Àr det skönt att vara hemma igen.

Planen Àr nu att rulla igÄng lite försiktigt med trÀningen och starta upp nÀsta Ärs vÀldigt spÀnnande projekt.

En hel del förÀndringar Àr pÄ gÄng!

ï»ż ï»ż