Norden, MACCA, Whitfield och Henning på Specialized HQ


October 16th, 2010 avIngen visste att vi var där. Vi samlades på morgonen. Smög in i byggnaden bakvägen.  Chris “MACCA” McCormack,  Simon Whithfield, Rasmus Henning och mig själv. Alla världsmästare eller OS vinnare av något slag. Alla triathleter på Specialized bicycles.

Finns det ett bättre sätt att väcka triathlon intresset hos den globala inköpsavdelningen. Eller Mike Sinyard, Specialized ägare. Eller resten av kontoret som sätter ihop annonser och press releaser.

Alla på plats i Morgan Hill på ett veckolångt möte  för att spana in 2011’s produkter och lägga upp försäljnings strategier.

Det var i alla fall Bobbys plan. Marknadsansvarig för triathlon på Specialized. Min chef.

Det blev succé!

Och det blev väldigt trevligt. För er som inte har fått chansen att träffa de här tre grabbarna kan jag tala om att det är en oerhört rolig samling. Med oändligt många anekdoter om inte bara sporten utan också varandra…

För mig blev det en ganska speciell dag. Jag fick träffa tre av de största förebilderna jag haft sen jag började med triathlon. Tre killar som sitter på en oerhörd kunskap om allt som har med sporten att göra.

Kommentaren jag tar med mig hem kom från Macca och hade med min långt i framtiden väntande IM debut. “Ah don’t worry, you’ll smash em when you get there”. You’re so strong.”

Nu har jag jobbat färdigt för i år. Om några timmar lämnar bilen mot San Fransisco och flyget hem.