Mellan två tävlingar


September 18th, 2011 avDetta är en ganska knepig tid.

Jag har kört Hy-Vee och Peking.

Jag har LA och Dallas kvar.

Och i mitten av allt, tävling 3 av 5, kommer Yokohama.

För att bibehålla formen var jag alltså tvungen att lägga in en del träning efter Peking. Vi stannade kvar på hotellet bredvid banan, simmade i poolen och körde en del längre pass kring tävlingsområdet. Jag hann med lite back intervaller, ett långpass löpning, en längre cykling och ett antal simpass.

Samtidigt har jag varit tvungen att vara försiktig så jag kommer till start i Yokohama i god form. Inte allt för trött…

Det var trevligt att komma tillbaka hit. Enbart positiva minnen från tävlingen 2009. Känns lite som att det är “min” tävling…

Fältet är lite mer urvattnat än i Peking.

Men för den sakens skull inte vad jag skulle kalla lätt… Tror inte det finns några “lätta” VM Series tävlingar längre. Det är varmt och fuktigt. Banan är flack och snabb. Tror att det kommer att krävas en snabb löpning för att ta sig upp på prispallen imorgon.

Det skall bli lite spännande att se hur kroppen uppför sig. Just nu är det lite överraskning varje gång jag ställer mig på startlinjen. Eftersom jag inte har någon egentlig träning att bedöma min form på blir det lite som det blir.

Starten går 08:06 lokal tid imorgon bitti.

Loppet går som vanligt att följa live på ITU’s hemsida.

Sen blir det lite lätt träning och vila innan det är dags att sätta sig på flyget till Los Angeles.