LA Triathlon


September 24th, 2011 avHy-Vee var Ärets tÀvling

Resultatet i Peking blev klart över förvÀntan.

Yokohama Ànnu ett stabilt tÀvling med godkÀnt facit.

LA triathlon den hÀr helgen blir en intressant affÀr. Jag Àr pÄ vÀg in i nya marker dÄ jag aldrig har gjort fyra olmympiska starter pÄ raken förut.

4 veckor. 4 lÀnder. 3 kontinenter. 4 tÀvlingar. 6 hotellrum.

I och för sig Ă€r tĂ€vlingarna ganska sĂ„ bra pass i sig. TvĂ„ timmar kring och strax över tröskel. Följt av vila och Ă„terhĂ€mtning. NĂ„gra lĂ€ttare pass. Ett par skarpare fartökningar – och sen pĂ„ det igen. Repeat. Shuffel. Repeat.

Jag kÀnner banan. Jag har en maskin till cykel. Jag hoppas bara att kroppen skall hitta draglÀget igen.

Det jag saknar Ă€r ett par veckor av hĂ„rdare trĂ€ning. “Nothing gives confidence like doing the work.”Just nu har jag inte mycket av den varan i trĂ€ningsdagboken. Men fĂ„r istĂ€llet en super taper som skall ta mig in i loppet.

Jag hoppas kunna lÀgga Ànnu en tredje seger pÄ raken till mitt namn.

Och fÄ ett rejÀlt trÀningspass inför nÀsta helgs US Open Dallas triathlon

Nummer 5.

Loppet i Los Angeles kan följas live via Slowtwitch. Start 16.20 svensk tid.

ï»ż ï»ż