Ett Madrid utan Lisa


June 2nd, 2010 avAndrea Hewitt and Lisa Norden sprinting for the win in Madrid

Det togs mÄnga diskussioner och tÀnkande fram och tillbaka innan jag tog beslutet att ta bort mitt namn frÄn startlistan i Madrid.

Det Ă€r en bra tĂ€vling med tuff bana, viktiga VM-series poĂ€ng och framför allt 2012’s första OS kval poĂ€ng.

Men, menmenmen…

Om inte kroppen Àr 100% gÄr det inte att slÄss om pall platser.

Och kan jag inte slĂ„ss om pall platser…har jag inte dĂ€r och göra.

Jag vet att jag har kapacitet, nÀr allting faller pÄ plats, att finnas med i toppen. Men jag har inte  den marginalen att jag kan köra pÄ halvfart och ÀndÄ vara dÀr. Sedan i julas har jag haft problem med en nerv som gjort mitt vÀnster ben lite opÄlitligt.

Ibland funkar det bra. Ibland mindre bra.

MÄnga pass i poolen och fokus pÄ simningen har Äterigen varit nyttigt. Men jag har inte lyckats fÄ varken volym eller kvalitet som behövs för tÀvlande pÄ vÀrldstoppen.

Men, jag har inte heller lĂ„ngt kvar… om jag bara kan komma igĂ„ng för fullt.

DĂ€rför har jag valt att sitta över Madrid och istĂ€llet Ă„ka till Stockholm. DĂ€r vĂ€ntar en genomgĂ„ng tillsammans med SOK‘s medicinska uppbackning för att förhoppningsvis komma tillbaka pĂ„ rĂ€tt spĂ„r. Sista mĂ„naden har pekat Ă„t rĂ€tt hĂ„ll och förra veckan var den bĂ€sta löp veckan jag har haft i Ă„r. Trots det kĂ€nns det vettigt att trycka pĂ„ stopp knappen för en helg och sedan grunda med ett bra trĂ€ningsblock i Alperna.

Framför mig vĂ€ntar EM, Hamburg WCS, London WCS och KitzbĂŒhel WCS innan finalen i Budapest. SĂ€songen Ă€r lĂ„ng och jag har fortfarande chansen till en bra placering i VM serien. Men, jag mĂ„ste ha tvĂ„ bra ben att springa pĂ„…

ï»ż ï»ż