Jindabyne imorgon


January 1st, 2010 avDet nya Ă„ret kommer att inledas med en tur till de australiensiska bergen.

jindabyne

Det Àr ungefÀr sÄ högt upp man kan komma i Australien. Det finns till och med en skidort högst uppe pÄ toppen. Men jag tvekar att Thredbo lever upp till Davosisk status nÀr det gÀller skidor.

Men cykling skall det duga till. Upp för berg med namn som Dead horse gap och Charlottes pass. God (kocklagad) mat och glada mÀnniskor. Finns det ett bÀttre sÀtt att inleda det nya Äret pÄ?

Jag Äker med Voyager cyclingtours  vilket Àr en garanti för ett bra lÀger. Det hela strÀcker sig faktiskt tillbaka till min tid i Sydney och en mycket tidig triathlon lisa. PÄ den tiden jag cyklade runt i stora gula sportglasögon och hade kanske mer entusiasm Àn finslipad athlesism. Jag var med pÄ lÀgret tvÄ Är pÄ raken och la mÄngen kvalitativ cykelmil till mina ben pÄ just dessa vÀgar.

En kĂ€nd Lisa  kvotering frĂ„n dessa dagar skapades ocksÄ under en tur i dessa berg. PĂ„ frĂ„gan vad det vart som drev mig att cykla kom svaret;  “I like to hurt people on the bike..”

Jag menade detta dĂ„ givetvis inte bokstavligt…

En annan av lockelserna med lĂ€gret Ă€r allt sydney folk jag kommer att fĂ„ trĂ€ffa igen. Efter flera Ă„r av trĂ€ning endast med Darren och gruppen kommer jag nu att slĂ€ppas ut i verkligheten. SkrĂ€ckblandad förtjusning…

Mycket folk, mycket vĂ€nner, god mat och en massa cykel…

Vad jag hoppas bli en magisk start Ă„ 2010.

ï»ż ï»ż