En ny Specialized S-WORKS Shiv


July 9th, 2012 avDen har kommit…

Den nya TT maskinen för 2012.

Specialized S-WORKS SHIV.

Eller… the Shiv, som vi brukar kalla den.

Till helgen skall den fÄ tÀvlingshjulen pÄ sig och testas under riktiga former.

Jag skall köra Zurich 5i50 och förhoppningsvis konfirmera min plats i 5i50 Finalen i Des Moines senare i Är.

För att göra det behöver jag bara gĂ„ i mĂ„l. Lyxen av att vara regerande mĂ€starinna…

Men förhoppningsvis skall jag kunna prestera lite bÀttre Àn att bara ta mig runt.

Det har varit lite oroliga veckor efter KitzbĂŒhel. Jag fick ont i en sena i knĂ€vecket efter tĂ€vlingen, och den ville inte riktigt ge med sig. Det var att ta nĂ„gra djupa andetag och fokusera lite mer pĂ„ simningen igen. Nu hĂ„ller löpning pĂ„ att trappas upp sĂ„ smĂ„tt igen – men coach Darren vill inte riktigt lĂ„ta mig gĂ„ pĂ„ för fullt i ZĂŒrich.

Men med en cykel som “the Shiv” behöver man vĂ€l knappast ta i…eller?

ï»ż ï»ż