En bra helg


March 2nd, 2010 avMedan huvuddelen av gruppen var uppe i Raby Bay för helgens tÀvling valde jag att stanna hemma och trÀna.

Siktet Ă€r instĂ€lld pĂ„ Sydney den 11:e April, och av erfarenhet vet jag att 6 veckors oavbruten trĂ€ning Ă€r precis vad jag behöver för att bli fit. Huset var tyst och tomt, passen avlöste varandra. Perfekt. Darren Ă€r mĂ€stare pĂ„ att balansera trĂ€ningen sĂ„ att den ligger precis i grĂ€nslandet pĂ„ vad som Ă€r hanterbart. SmĂ„ luckor av Ă„terhĂ€mtning pĂ„ rĂ€tt stĂ€llen gör att det gĂ„r att fĂ„ maximalt ut ur kroppen. Tufft simpass pĂ„ lördagsmorgonen avlöstes av en kortare cykeltur innan lunch. Sedan under eftermiddagen kom helgens vĂ€rsting pĂ„ 1h45 backig löpning. En grön Thai Curry pĂ„ kvĂ€llen sĂ„g till att förrĂ„den fylldes pĂ„ inför söndagens 4h cykelpass. Jag hade sĂ€llskap av grabbarna pĂ„ Velo Republic, regnmolnen lurade pĂ„ himlen men humöret var pĂ„ topp, likson tempot… Jag hĂ€vdade ett lĂ„ngpass löpning kvĂ€llen innan berĂ€ttigade mig att ligga pĂ„ rulle, de hade tyvĂ€rr  ingen förstĂ„else för detta 😛

Jag bet i och överlevde, belöningen blev en cappuchino och fuit toast pĂ„ Yarralumla bakery… Anser att detta Ă€r bĂ€sta stunden pĂ„ hela dagen. NĂ€r  jobbet Ă€r gjort och kaffet bestĂ€llt. DĂ„ kan det bara bli bĂ€ttre och bĂ€ttre. Vi funderade ett tag pĂ„ att stanna kvar en stund till och lĂ„ta frukosten gĂ„r över till lunch (grĂ€nsland nĂ€r man kör 4timmar). Men en stund pĂ„ soffan med dagens tidning som lockbete blev det att rulla hem de  sista kilometrarna och fortsĂ€tta dagen.

Hur gick det dÄ för trÀningskamraterna uppe i Raby Bay? Jo de rensade banan med resten. Tjejerna tog hem placeringarna 1,2,2,4,7 och killarna 2,8. Darren kom tillbaka med ett mycket brett leende.

ï»ż ï»ż