Atelier food och Stefan Eriksson


January 28th, 2013 av



Atelier Food

Ibland bjuder livet pÄ ovÀntade och spÀnnande möten. 

Idag var en sÄdan dag.

En lunch tillsammans med Jan Åhman och Stefan Eriksson.

En curator. 

En kock.

En triathlet.

VÄr gemensamma nÀmnare denna dagen var mat.

Lunch restaurangen pÄ Konstakademin var egentligen stÀngd.

Men jag fick förmÄnen att Ätnjuta Stefans fantastiska soppa med [mjölk!]syrade grönsaker i en tom lokal med kocken till bordet.

Sa jag förmÄn?

Det hÀnder spÀnnande saker pÄ Atelier Food. 

Konceptet med en kokplatta och bra rÄvaror Àr fantastiskt.

I en vÀrld dÀr halvfabrikat och inplastad fÀrdigmat tagit över mycket av vÄr vardag kÀndes detta som en uppfriskande pÄminnelse om vad mat egentligen Àr.

Personligen hade jag gÀrna Àtit kokplatts soppa varje dag om det innebar en tallrik som den jag serverades idag.

Det bÀsta av allt.

Jag ska fÄ komma tillbaka och laga mat tillsammans med Stefan.

Och han lovade att komponera min alldeles egna rÀtt om jag talade om vilka rÄvaror jag vill ha med.

TĂ€nker ett lyxigt efter löppasset Ă„terhĂ€mtningsmĂ„l….

Lisa Norden och Stefan Eriksson

 

 

 

 





ï»ż ï»ż