Ambassadör för Vattenfall Stockholm Triathlon


July 16th, 2015 avlisa norden ambassadör för vattenfall stockholm triathlon

Det känns underbart att få lov att kalla sig ambassadör för en av de tävlingar som ligger mig närmast om hjärtat. 

VM-Series tävlingen i Stockholm blev något alldeles extra för mig 2012.

Att komma tillbaka hem till Sverige efter OS tävlingen i London och få lov att leverera på hemmaplan – inför hemmapublik, var något alldeles väldigt extra. Jag kommer ihåg att jag nästan bestämt mig för att vinna innan loppet och det var nog mycket som skulle till för att stoppa mig då med den formen jag hade med mig.

2013 var en helt annan upplevelse då jag flög hem från Boulder, skadad och med två fötter jag knappt kunde springa på. Jag lämnade med en bristning i vänster fot och en ganska medioker 18:e plats. Trots det njöt jag fortfarande av själva tävlingen. Publiken var fantastiskt och bar mig igenom hela löpningen.

Stockholm står högt (kanske högst?) på listan bland favorittävlingar och det är en kombination av banan och publiken som gör den så speciell. Just nu tränas det hårt för att kunna göra mig själv rättvisa när det blir dags den 22:a Augusti.

Ses vi där?

För mer info om tävlingen gå till http://stockholm.triathlon.org