Idrottsprisveckan…


January 25th, 2010 avDet visade sig vara vĂ€l vĂ€rt den lĂ„nga resan för den knappa veckan hemma i Sverige.  Det blev en effektiv tid med ett fullspĂ€ckat program, – och mĂ„nga trevliga prisutdelningar.

Höjdpunkten var givetvis Idrottsgalan i globen pÄ mÄndagskvÀllen. Att sitta mitt bland grÀddan av Sveriges topp idrottare och fÄ vara en av fyra nominerade till Sveriges kvinnliga idrottare; stort.

Men, onsdagen var inte dĂ„lig den heller. Egentligen en mer av en fulltrĂ€ff för egen del dĂ„ jag faktiskt fick ta emot lite priser… om Ă€n nĂ„got mer regionala sĂ„dana. TĂ€nkte ta och presentera de olika fina utmĂ€rkelserna jag fick. MĂ„ste erkĂ€nna att det inte var lĂ€tt att hĂ„lla i ordning pĂ„ de olika efter ett tag. Kunde blivit lite pinsamt och jag tackade för fel utmĂ€rkelse…

Lisa’s onsdag:

07.03 tÄg till Kristianstad

08.00-09-05 Simning pĂ„ tivolibadet (10×300)

10:00 Radio Kristianstad och utdelning av Guldkepsen (video inspelning för Idrottsgalan i Kristianstad i slutet av mÄnaden).

Intervju för Kristianstadsbladet

11:40 Lunch pÄ Duvanders (soppbuffé) med pappan

12:40 Kaffe med mormor och morfar, ocksÄ det pÄ Duvanders.

13:23 TĂ„g Kristianstad – Malmö

15:13 Ankomst Malmö – hĂ€mtning pĂ„ stationen för vidare fĂ€rd ut till SkĂ„neidrottens lokaler.

15:40 Intervju, videofilmning och utdelning av SkĂ„neidrottens “Årets prestation”  

Kaffepaus (högt uppskattat!)

16:15 Presskonferens och upplĂ€sning av motiveringen pĂ„ en öppen presskonferens. En ganska liten och intim förstĂ€llning sĂ„ nĂ€r pĂ„ Radio Malmöhus och TV4 Öresund.

Blommor

FÀrd ut till Malmö Arena

17:15 Ankomst Malmö Arena

17:45 Intervju med Malmö Redhawks sponsorer

18:15 Middag bestÄende av sillabord, köttbullar och potatis mos med rÄrörda lingon. Passande som en sista mÄltid i Sverigeland.

19:00 Prisutdelning av SkĂ„nebragden ute pĂ„ isen! Fick en signerad match tröja…

19:15 Sydsvenskans loge

19:30 Intervju med Heidi Silvander

20:00 Kaffe i logen, hÀstsnack med barndoms idolen  Maria Gretser (del av juryn)

20:45 skjuts tillbaka till stationen

21:20 TĂ„g hem

22:30 hemma….

Sova…

NĂ€sta dag vĂ€ntade 4,5km i poolen, ett pass i gymmet, packning och sedan ÖresundstĂ„get till Kastrup för fĂ€rden till Australien (via Frankfurt, Singapore, Sydney – Canberra…)

Åke Stolt skrev ocksĂ„ en liten krönika pĂ„ SkĂ„neidrottens hemsida, lĂ€s den hĂ€r

Jag somnade efter ”middagen”, hade turen att fĂ„ fyra hela sĂ€ten för mig sjĂ€lv och kunde ligga horisontellt. Vaknade 7 timmar senare nĂ€r de tĂ€nde upp kabinen för att servera frukost.  Jag vart nog lite trött…

ï»ż ï»ż